Ulemper Ved Wordpress

Skrevet d. 30. May 2019
Jumpstory.dk

Selvom Wordpress er et utroligt populært CMS system, der har utroligt mange gode sider, er der selvfølgelig også nogle ulemper ved det populære system. En af de største ulemper er, at Wordpress kræver en del vedligeholdelse, hvis din side fortsat skal være sikker. Det er især vigtigt, at du opdaterer de forskellige plugins, hvis din side skal have det højest mulige sikkerhedsniveau.

Herudover kan en stor mængde udvidelser også tage lidt af brugervenligheden.

Hackerangreb

I og med, at Wordpress er det klart mest benyttede CMS system, så er det også et system, der er meget udsat for angreb fra hackere. Dog skyldes dette ikke, at Wordpress som system er mere udsat end andre systemer.

Det skyldes derimod, at andelen af sider, der bygget op omkring Wordpress, er meget stor. Dermed bliver antallet af wordpress sider, der bliver udsat for hackerangreb, også automatisk stor.

Udvidelser truer enkeltheden

Wordpress er ganske vist notorisk kendt for at være både enkelt og brugervenligt. Dog kan en stor mængde af plugins og udvidelser gøre, at systemet ikke længere er så simpelt. De mange udvidelser og plugins kræver nemlig, at du forstår dem og sætter dig ind i, hvordan de fungerer.

Nogle plugins og udvidelser er selvsagt mere indviklede end andre. Du kan med fordel forsøge dig med nogle af de mere enkle, og derefter prøve kræfter med nogle af dem, der er mere indviklede.

Dog skal det siges, at du langt fra behøver at være professionel og uddannet udvikler for at mestre diverse plugins. Det kræver blot lidt tålmodighed og vilje til at sætte sig ind i tingene.

Dyrt at outsource

Fordi at Wordpress skal opdateres jævnligt, kan det blive en dyr affære at outsource vedligeholdelsen af hjemmesiden. Har du eksempelvist ansat en konsulent, et bureau eller noget tredje til at opdatere og vedligeholde din side, kan det blive en dyr affære.

Står du derimod selv for at vedligeholde siden, behøver du ikke bekymre dig om dette.

Wordpress og Joomla er to af de mest anvendte content management systemer, der findes, når det gælder om at lave hjemmesider. Der er stor forskel på, hvilket CM…
Læs mere
Du behøver hverken være udvikler eller have meget erfaring, hvis du vil lave din egen hjemmeside. Det er blevet utrolig nemt, og der er en mange gratis kurser t…
Læs mere
Når du surfer på internettet, angiver webadressen den lokation, som du befinder dig på. En webadresse kaldes også for en URL adresse. Http(s) er en del af URL’e…
Læs mere
Det er muligt at få en gratis hjemmeside, som benytter sig af wordpress softwaren, men der er mange muligheder, når der skal sættes en pris på WordPress. Omkr…
Læs mere
Internettet kan være svært at forstå, og teknologien har i den grad udviklet sig så hurtigt, at man umulig kan være sikker på alt, hvad der foregår. Hardware er…
Læs mere
Wordpress er ubetinget det mest benyttede CMS system i verdenen. I starten var Wordpress tiltænkt som et CMS system, der mest af alt skulle understøtte blogs. S…
Læs mere
I løbet af de seneste 5 år er mængden og værdien af e-handel steget voldsomt. Dette gør, at det er blevet tilsvarende attraktivt for svindlere at svindle på net…
Læs mere