Brug Din Mac-oplader Til Flere Enheder

Skrevet d. 15. March 2019
rawpixel.com

En oplader til alle enheder? Det er faktisk muligt, at du kan nøjes med en oplader til både MacBook og iPhone. Hvis du vælger den rigtige Mac-oplader, så kan du nøjes med en strømforsyning.

Alt efter hvor mange enheder du vil lade op på samme tid, så kan du næsten også nøjes med det medfølgende kabel til din Mac-oplader, men hvis du gerne vil bruge den samme Mac-oplader til at genoplade flere enheder på en gang, så er der også råd for det. Se hvordan her:

Størrelsen betyder noget

Her snakker vi selvfølgelig hverken om længden eller den fysiske størrelse af din Mac-oplader, men derimod om dens størrelse i form af dens effekt. Altså hvor mange watt din Mac-oplader har.

Mac-opladerne er indrettet på den måde, at de altid kan nedjusteres. Det betyder, at køber du en Mac-oplader med flere watt, end din MacBook skal bruge, ja, så nedjusterer din Mac-oplader selv antallet af watt, så din MacBook får det korrekte antal watt.

Justeringen svinger bare ikke den anden vej, så du kan ikke få en Mac-oplader til at yde flere watt, end den er beregnet til. Det er nu meget logisk, men alligevel noget, som man lige skal huske på.

Derfor skal du vælge en Mac-oplader med så mange watt som muligt, idet du dermed er sikret en succesfuld og fuld opladning af din MacBook eller iPhone, når du sætter USB-C kablet til.

Flere på samme tid

Du kan meget vel komme ud for, at du skal have opladet både din iPhone og MacBook på samme tid. Hvad gør du så, hvis du kun har en Mac-oplader?

I dit valg af Mac-oplader skal du gå efter en oplader med både høj effekt (altså så mange watt som muligt) og flere USB-tilslutninger.

For lidt over 300 kr. kan du nemt finde en Mac-oplader, der kan forsyne både din iPhone og MacBook med strøm på en og samme tid, uden du føler, at din genopladning sker med en langsom hastighed.

Tænk ud af boksen

For at du kan få denne feature, så kræver det, at du tænker lidt ud af boksen, for de originale Mac-opladere fra Apple kommer nemlig ikke med muligheden for to tilslutninger.

Her skal du i stedet se på de uoriginale Mac-opladere fra producenter som Deltaco og tilsvarende, da disse giver dig muligheden for at bruge netop en Mac-oplader til flere enheder på samme tid.

Silverlight er udviklet af Microsoft. Det er et udviklingsværktøj til professionelle brugere af IT og kan bruges til at udvikle websider og programmer til bland…
Læs mere
Når man er en ny bruger af Wordpress, kan begreber som widgets og plugin virke som en by i Rusland. Det behøver dog langt fra at være sådan. Plugins er nemlig t…
Læs mere
Vi har netop færdiggjort og udgivet vores artikel, der giver seks gode og konkrete råd til dig, der skal købe en bærbar. I den sammenhæng tænkte vi, hvorfor sto…
Læs mere
Julen står for døren, og det samme gør diverse studiestart, derfor vil mange formentlig begynde at kigge sig om efter en ny bærbar pc. I den anledning har vi la…
Læs mere
Leder du efter nogle gode web-apps, der oven i købet er gratis? Så læs med her! Med disse fede apps, kan du ordne både kontorarbejde, billedbehandling, produkti…
Læs mere
Et SSL-certifikat er afgørende for, hvorvidt din hjemmeside er sikker at besøge eller ej. Sikkerhed er et af flere argumenter for at få et SSL-certifikat. Få de…
Læs mere
I vores foregående artikel skrev vi om, hvad Business Intelligence er, og hvordan denne it-løsning fungerer ude i forretningslivet. Det har fået os til at under…
Læs mere