4 Råd Til Køb Af En Stationær PC

Skrevet d. 12. December 2019
Jumpstory.dk

Vi har netop færdiggjort og udgivet vores artikel, der giver seks gode og konkrete råd til dig, der skal købe en bærbar. I den sammenhæng tænkte vi, hvorfor stoppe der? Hvorfor ikke også tage en god snak om, hvad man bør tænke på, når man købe en stationær PC?

Det kan nemlig være mindst lige så svært at vælge en stationær PC. Selvom langt de fleste i dag køber en bærbar, når der står “ny computer” på indkøbssedlen, så er der stadig os, der nyder stabiliteten, komforten og alt det andet, der gør en stationær computer fantastisk.

Her er de 4 ting, du skal tænke på, før du køber en ny stationær computer

1. De varer ikke evigt

Det kommer nok ikke som en overraskelse, at en computer ikke ligefrem er en god investering, hvis man kigger på den lange bane. De taber lynhurtigt værdi og bliver lige så hurtigt mere eller mindre forældede. Det kan derfor være ualmindeligt svært at sige, hvor længe din computer forbliver nogenlunde nutidig.

Det gode ved en stationær er dog, at du i langt de fleste tilfælde løbende kan skifte delene ud, så du forlænger dens levetid og nutidighed. Dele af en computer er relativt billige, sammenlignet med at købe en helt ny.

2. Harddisken betyder mindre og mindre

Det er ikke længere altafgørende, hvor meget plads der er på din computers harddisk. Dette skyldes selvfølgelig, at mange af de programmer, softwares og lignende, som du benytter, ligger på internettet. Tidligere har de i højere grad været installeret lokalt på computeren, noget, der dog bliver udfaset mere og mere.

3. Hvad skal den bruges til?

Det er selvfølgelig vigtigt at gøre sig klart, hvad computeren i det hele taget skal bruges til. Når du ved dette, så undgår du både at købe en meget dyr computer, der kan en masse, du aldrig får brugt. Omvendt ungår du også at købe en, der ikke lever op til de krav, du har.

Skal den bruges til spil, videoredigering, produktion af medier, mails, skrivearbejde eller noget helt andet? For eksempel kræver videoredigering en enormt god computer, imens skrivearbejde og mails stort set intet kræver.

4. Stationær stationær?

Nej, stationære computere er ikke lavet til at flytte rundt på. Dog vil nogen gerne have muligheden for at flytte på den bare en gang imellem, hvis der skulle opstå behov eller lyst til dette. Derfor er det værd lige at spørge sig selv, hvor stor og tung computeren egentlig skal være.

Tak til Liams
Afslutningsvis vil jeg gerne sende et kæmpe tak til Liams, der via støtte har gjort denne artikel mulig. Du kan blandt andet finde produkter fra Ergobaby 360 derinde.

Ordet rekursion er faktisk lidt komisk, fordi det faktisk betyder, at noget refererer til sig selv. Slår du derfor rekursion op, så får du ofte det svar, at du …
Læs mere
Kryptering er en del af kryptologien og beskæftiger sig med at holde forskellig information hemmeligt, så der ikke er en tredjepart, der kan komme i kontakt med…
Læs mere
Silverlight er udviklet af Microsoft. Det er et udviklingsværktøj til professionelle brugere af IT og kan bruges til at udvikle websider og programmer til bland…
Læs mere
Når man er en ny bruger af Wordpress, kan begreber som widgets og plugin virke som en by i Rusland. Det behøver dog langt fra at være sådan. Plugins er nemlig t…
Læs mere
Julen står for døren, og det samme gør diverse studiestart, derfor vil mange formentlig begynde at kigge sig om efter en ny bærbar pc. I den anledning har vi la…
Læs mere
Leder du efter nogle gode web-apps, der oven i købet er gratis? Så læs med her! Med disse fede apps, kan du ordne både kontorarbejde, billedbehandling, produkti…
Læs mere
Et SSL-certifikat er afgørende for, hvorvidt din hjemmeside er sikker at besøge eller ej. Sikkerhed er et af flere argumenter for at få et SSL-certifikat. Få de…
Læs mere